Sunday, August 11, 2013

Jerusalem pusat pentadbiran dunia selepas WW III


Menurut Sheikh Imran Hosein salah seorang ulama terkenal antarabangsa, Perang Dunia mempunyai helah dan muslihat lebih besar. Ia adalah inisiatif Iluminati untuk mengalih kuasa dan pusat pentadbiran dunia.

Sebelum Perang Dunia pertama, Turki menjadi pusat pentadbiran dunia umat Islam. Namun WW I telah mengubah segala-galanya. Pusat kuasa dunia beralih ke London, Britain. Selepas WW II pula, pusat pentadbiran dunia berralih pula ke Washington, Amerika Syarikat. Apa yang mengerunkan, menurut pendapat Sheikh Imran Hosein, seandainya Perang Dunia Ketiga berlaku, mungkin pusat pentadbiran dunia akan beralih ke Jerusalem, Israel. 

1 Responses to “Jerusalem pusat pentadbiran dunia selepas WW III”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam