Thursday, June 18, 2015

Ketika Muslimin Hadapi Ramadan, Bilderberger Adakan Pertemuan Tahunan, 11-14 Jun di Austria

hqdefault

Ada yang tahu mengenai Bilderberg Group atau yang dikenali sebagai persidangan konferensi tahunan yang mengundang 120 hingga 140 orang dari Amerika Utara dan Eropah, kebanyakan di antaranya adalah tokoh berpengaruh. Kira-kira satu pertiga anggotanya berasal dari kerajaan dan dunia politik, selebihnya daripada sektor kewangan, industri, tenaga kerja, pendidikan, dan komunikasi, dan sebahagian dari gerakan Freemasonry serta Illuminati dunia.

Dan mesyuarat Bilderberg 2015 kali ini, dilaksanakan di bandar Telfs-Buchen, Austria, pada 11-14 Jun.

Peserta yang sudah memastikan hadir sebanyak 140 Tokoh dari 22 Negara, dan kemungkinan bertambah dengan kehadiran beberapa ketua negara anggota dari Group tersebut. Mesyuarat di Austria kali ini akan membincangkan beberapa topik hangat yang sedang berlaku di dunia, dan inilah topik perbincangan mereka:

The key topics for discussion this year include:

Artificial Intelligence
Keselamatan siber
Chemical Weapons Threats
Current Economic Issues
European Strategy
Globalisation
Greece
Iran
Middle East
NATO
Russia
Terrorism
United Kingdom
USA
US Elections
estulin-daniel
Bilderberg Group boleh dikatakan sebagai thinktank nya segala peristiwa besar dunia. Indonesia, yang kini dipimpin oleh rejim katro 'ala ketoprak gaul dengan tema Petruk Dhahi Ratu ini juga buah karya mereka. Bagi yang ingin mengetahui lebih jauh tentang apa dan siapa Bilderberger ini sila baca buku "Bilderberg Club" karya Daniel Estulin, wartawan penyiasat yang selama belasan tahun meneliti dan memata-matai kumpulan rahsia ini dengan penuh keberanian. (Rz)

0 Responses to “Ketika Muslimin Hadapi Ramadan, Bilderberger Adakan Pertemuan Tahunan, 11-14 Jun di Austria”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam