Monday, October 28, 2013

Ust Azhar Idrus - cocok biar keluar darah,nampak tak kesesatan?

Benorkah mazhab yang dianuti penganut Syiah seperti di Iran telah terkeluar daripada ajaran Islam dimana dakwaan setengah pihok (pihak) dan kenapa sering berlaku permusuhan antara pengikut sunnah dan sunni dengan syiah seperti berlaku di Pakistan, adakah ini satu konspirasi barat untuk pecahkan belah umat Islam?

Sejarah Syiah ini pun daripada orang yahudi, fahang?(faham) dia yang menyerapkan racun-racun syiah sehingga terbentuknya syiah...pastu orang kate sesat dok (tak) syiah ni? memang sesat...dak, umpamanya banyok (banyak) sangat kesesatan..,diantaranya mereka ini mengkapirkan Saidina Umar dan Abu bakar..dan Aisyah, doh sesat dok lagi?..isteri Nabi dia kata kapir(kafir), sahabat Nabi dia kata kapir(kafir)..dia sesat lah..napok?(nampak)..neh..aa..kemudian dia berpegang maknanya sepatutnya Nabi terakhir Saidina Ali tapi Jibrail saloh(salah) dia beri ke Muhammad..doh molek dok pegangan tu..kemudian Allah suruh kite beristighfar kalau kita banyok(banyak) dosa..dia dok dia tunggu hari karbala hari kematian Saidina Hussein pahtu (lepas itu) ambik rantai ngang (dengan) duri cocok(cucuk) biar tubik daroh (keluar darah) supaya Tuhan ampun dosa..napok(nampak) dok kesesatan? neh..aa jadi malas sebut banyok-banyok, sebab tu syiah bukan daripada Ahli Sunah Waljamaah neh aa... - Ustaz Azhar Idrus

1 Responses to “Ust Azhar Idrus - cocok biar keluar darah,nampak tak kesesatan?”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam