Saturday, October 26, 2013

Ustaz Azhar Idrus - Ajaran Sesat Qadiani & Syiah

"macam puak-puak ajaran Qadiani, ini ajaran sesat lah ni... pasal dia sebut hukum Islam dalang(dalam)..sebut hal Nabi Muhammad, sebut hal Malaikat, sebut syurga neraka..naa..ni ajaran qadiani..qadiani keluar daripada Islam, kafir laknat..dia buat haji di India, napok(nampak) ada dengan kaabah dia cukup lengkap, ...syiah pun kapir (kafir) jugok (juga) ada haji buat kaabah jugok (juga) neh,..di Iran. naa aaa boleh tengok dalam youtube napok (nampak) boleh tengok dia duk pusing jugok hari-hari,neh..pelik-pelik puak-puak ni..bakpe(kenapa) jadi gitu diperdayakan oleh syaitan...dia tak kira sape-sape..Nabi kabo (beritahu) hok dua tu je yang selamat Al-Quran, hadis..." Ust Azhar Idrus

1 Responses to “Ustaz Azhar Idrus - Ajaran Sesat Qadiani & Syiah”




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam