Monday, July 4, 2011

Kebaikkan apabila solat tepat pada waktunya
Mari kita lihat salah satu waktu solat, iaitu Maghrib.

1. Maghrib hanya sebentar, terjadi perubahan Macro cosmis / Sistem elektrik jagat raya, (manusia adalah miniatur dari alam semesta / jagad raya) medan magnet tubuh kita akan ter-pengaruh. Ada sistem saraf yang automatik diaktifkan jika kita khusyuk melakukan gerakan solat dan ini timing yang tepat dan sangat bermanfaat.

2. Pada masa yang sama dengan arah yang sama bacaan solat tersebut memancarnya frekuensi radio yang boleh menggetar-kan sistem pengabulan doa jika syarat doa dipenuhi.

3. Solat subuh, zuhur, dan asar pun juga demikian.0 Responses to “Kebaikkan apabila solat tepat pada waktunya”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam