Friday, August 8, 2014

Video Memalukan: 14 Tentera Zionis Ketakutan Bersembunyi Dalam Bilik


Pasukan Zionis Israel mula berundur dari Gaza pada hari Selasa yang lalu (4/8/2014). Pengunduran tentera rejim Yahudi Zionis merupakan detik yang paling ditunggu oleh kebanyakkan tentera Zionis yahudi kerana sebahagian besarnya tentera rejim ketakutan dan ingkar arahan ketua mereka. 
Bagaimana rupa tentera Zionis yahudi yang penakut? Sebuah video yang telah dimuat naik di Youtube ini menunjukkan 14 tentera zionis yahudi bersembunyi di sebuah bilik yang kemudiannya dihalau oleh penduduk dan terpekik seperti lelaki pengecut dan penakut.

Tentera rejim zionis laknatullah adalah tentera paling penakut dan pondan di dunia. itulah fitrah bangsa mereka.

0 Responses to “Video Memalukan: 14 Tentera Zionis Ketakutan Bersembunyi Dalam Bilik”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam