Sunday, September 27, 2015

Penghayatan Islam Di Jepun


Japan’s Muslim Friendly Airports

International airports in Japan have opened new prayer rooms as well offering halal food for Muslims, amid a wider plan to make Japanese ports more Muslim friendly.
Japan will forever be ahead of the so-called “progressive West”.

Nota:

Apabila Islam tidak menjadi warisan secara percuma membuat Islam dianggap amat berharga dan Allah SWT amat Besar Disisi mereka.Semua firman Allah SWT amat suci di sisi mereka. Sedangkan umat Islam sendiri tidak yakin dengan apa yang terkandung dalam Al-Quran kerana mereka tidak memiliki ilmu malah keimanan mereka hanya diatas budaya ikut-ikutan sahaja. Maha Suci Allah SWT Dalam Memuliakan Golongan Yang Allah SWT Angkat Kedudukan Mereka Kerana Ilmu.

*sumber peribadirasulullah.wordpress.com

0 Responses to “Penghayatan Islam Di Jepun”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam