Saturday, May 9, 2015

Ketika Protokol Zionis Hilang


DALAM penutupan rapat kerja yang pertama kali diadakan di bandar Bazel di Austria tahun 1897, ditetapkan beberapa keputusan secara terang-terangan oleh kongres ini, berkaitan dengan pendudukan Yahudi atas negeri Palestin. Juga dikeluarkan beberapa ketetapan mengenai cara-cara pelaksanaannya.

Selain itu dibuat pula beberapa rancangan rahsia yang dilakukan oleh tokoh-tokoh Zionis sebagai usaha pemagaran terhadap rahsia-rahsia tersebut. Yang terpenting di antara usaha pemagaran rahsia ialah yang termaktub di dalam Protokol pemuka-pemuka Zionis.

Sebagaimana telah kami jelaskan adanya rangkaian pembicaraan-pembicaraan rahsia yang mengandungi rancangan-rancangan Zionis untuk menghancurkan berbagai bangsa dan kerajaan non-Yahudi dalam rangka menguasai seluruh dunia dan mengisytiharkan kerajaan Zionis Antarabangsa.

Seorang warga Perancis yang mempunyai hubungan akrab dengan seorang tokoh Freemason Zionis, mencuri arkib-arkib Protokol kemudian membawanya lari ke Rusia.

Zionisme Antarabangsa sangat terperanjat atas kehilangan arkib Protokol tersebut, kemudian mengerahkan tangan-tangan rahsianya mahupun saluran rasmi untuk memperoleh kembali arkib yang hilang tersebut. Namun seorang saintis Rusia bernama Serge Filous telah berjaya menyiarkannya dengan bahasa Rusia pada tahun 1902 dan kemudian isi Protokol tersebut tersebar dalam berbagai macam bahasa.

Penyebaran isi Naskah Protokol telah membuat kegoncangan hebat di seluruh penjuru dunia. Dunia menjadi sedar mengenai kejahatan-kejahatan Zionisme Antarabangsa serta rancangan-rancangan rahsia yang merosakkan.

Kejahatan-kejahatan Freemason merupakan satu cara bagi rancangan-rancangan Zionis dan usaha merealisasikan tujuannya yang dirahsiakan untuk menguasai seluruh dunia dan mendirikan pemerintahan Zionisme Antarabangsa.

Naskah Protokol tersebut mendedahkan bahawa club-club Freemason yang ada di seluruh dunia memainkan peranan rahsia dalam mewujudkan tujuan-tujuan rahsia Zionis untuk dapat menguasai dunia dan mendirikan pemerintahan Zionisme Antarabangsa. []

Sumber: Al-ahdaf al-mu'linah wal-asrar a-khafiyah liandiyati ar-putar wal-masoniyah / RAHASIA GERAKAN FREEMASONRY DAN ROTARY CLUB / Pustaka Al Kautsar, 1993 / September 1993 | sumber www.islampos.com

0 Responses to “Ketika Protokol Zionis Hilang”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam