Monday, May 16, 2016

DUNIA Israel Dilanda Gelombang Panas

panas

ISRAEL selatan dilaporkan telah dilanda suhu tertinggi pada Ahad (15/5/2016), dengan suhu mencapai 47 ° C di kibbutz Yotvata dan 46 ° C di Lembah Yordan dan Eilat. Akibat kejadian ini, 442 orang yang dirawat kerana keadaan yang berkaitan dengan panas sejak Sabtu (14/5/2016) pagi. Bomba juga berkawal di seluruh titik kebakaran yang mungkin terjadi.

Gelombang panas yang berat telah menyelimuti Israel sejak Ahad (15/5/2016) pagi dan dijangka akan terus berlanjutan sekurang-kurangnya sehingga hari Selasa (17/5/2016), Ynetnews melaporkan.

sumber islampos.com

0 Responses to “DUNIA Israel Dilanda Gelombang Panas”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam