Patung gergasi Hafez Al-Assad dibakar (video)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/308063_372304416210946_376239365_n.jpg
Insya Allah inilah akhir dari seluruh penguasa yang zalim, didunia dihinakan manusia dan diakhirat dihinakan dan diazab Allah!

Seorang gadis kecil Syria yang menyaksikan pembakaran tersebut mengatakan (video)

"Bismillahirrahmannirahim. Allahumma shalli muhammad wa 'ala ali wa shahbihi wa sallim. Barang siapa yang menyembah manusia sebagai sembahan, maka manusia itu telah mati. Dan barang siapa yang menyembah Allah, maka Allah Hidup dan tidak akan mati.

Saudara-saudaraku, kami ingin mengingatkan kalian bahawa Allah Maha Berkehendak untuk menghina sesiapa yang Dia Kehendaki dan meninggikan siapa yang Ia kehendaki.

Dengan nama Tuhan yang Satu, yang tiada sekutu bagi-Nya, kami akan mendatangimu wahai Basyar Al-Assad! Dan tidak akan meninggalkan sedikitpun tempat bagimu! kami juga ingin mengatakan kepada para penyokong dan penyembah Basyar Al-Assad seandainya mereka haiwan mungkin mereka akan faham dan tidak akan melakukan kekejian seperti yang kamu lakukan, tapi apa yang akan kami lakukan terhadap orang-orang yang telah Allah tutup mata dan hatinya kerana tidak mahu menerima hidayah Allah?.

Comments