Tuesday, May 21, 2013

Penyerang Chelsea jual Ferrari untuk Rohingnya

Demba Ba, penyerang Chelsea dan juga seorang penghafal Al-Quran ini menjual kereta Ferrari kesayangannya untuk infaq bagi membantu Muslim Rohingnya di Myanmar.

Laporan berita Rohingnya, melaporkan penyerang The Blues itu menjual kereta mewahnya dan wang itu akan disumbangkan kepada Muslimin Burma yang menjadi mangsa kekejaman oleh orang-orang Budha.


2 Responses to “Penyerang Chelsea jual Ferrari untuk Rohingnya”

 • setakat jual ferrari untuk rohingya..ok la tu...ada yang jual negara untuk rohingya....hahahaha
 • May 28, 2013 at 2:34 PM
  sekurangnya dia menyumbangkan jugak dari mempertikaikan niat baik org lain... apa punya orang Mohd Zaini. • Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
  p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

  Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

  Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

  Back To Top
  Profile Picture
  ©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
  Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
  E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam