Sunday, April 24, 2016

POLISI PENSTRUKTURAN EKONOMI OLEH ILLUMINATI MENJELANG TAHUN 2020


Jika Malaysia terperangkap dengan perjanjian TPP, maka negara-negara Eropah pula terperangkap dengan TIPP.
TPP - Trans Pacific Partnership
TTIP - Trans Atlantics Trade and Investment Partneship

Kedua-dua perjanjian memiliki konsep yang sama iaitu memberi kelebihan kepada syarikat multinasional mengatasi undang-undang dalaman setiap negara terpilih.
Di dalam ilmu Teori Konspirasi, pemilik syarikat Multinasional adalah kumpulan individu yang mempunyai hubungan langsung dengan Rothschild dan Rockefeller.
Sebarang dasar ekonomi yang dibentang dan dilaksanakan oleh syarikat2 Multinasional dianggap berasaskan kepada keputusan mesyuarat dua organisasi ekonomi milik Rothschild & Rockefeller iaitu Bilderberg Group dan Trilateral Commission.
sumber https://www.facebook.com/Ibnuyaacob-Teori-Konspirasi

0 Responses to “POLISI PENSTRUKTURAN EKONOMI OLEH ILLUMINATI MENJELANG TAHUN 2020”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam