Saturday, April 23, 2016

Semua Konflik Dunia Angkara Bank Rothschild


Pada 1 Mei 1776, organisasi rahsia ILLUMINATI ditubuhkan secara rasmi oleh Dr. Adam Weishaupt, seorang profesor undang-undang Universiti Ingolstadt, Jerman.
ILLUMINATI telah merancang dan mencetuskan pelbagai konflik dunia seperti revolusi-revolusi Eropah, perang saudara, perang dunia pertama, kedua dan ketiga dan penubuhan PBB, NATO, EU, ASEAN dan sebagainya.
Namun begitu, tidak ramai mengetahui bahawa Dr. Adam sebenarnya hanya mengikut arahan Rothschild dan segala perbelanjaan mesyuarat, kos operasi organisasi adalah ditanggung oleh bank Rothschild.

sumber https://www.facebook.com/Ibnuyaacob-Teori-Konspirasi

0 Responses to “Semua Konflik Dunia Angkara Bank Rothschild”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam