Friday, April 22, 2016

Selepas Mesyuarat Bilderberg Ekonomi Sesuatu Negara Akan Bankrap

THE BILDERBERG GROUP
Ditubuhkan pada 1954 di Hotel de Bilderberg, Netherlands. Kehadiran mesyuarat hanya berasaskan 150 orang jemputan khas. Media tidak dibenarkan membuat liputan mesyuarat.
Peserta jemputan terdiri dikalangan presiden, perdana menteri, kerabat diaraja Eropah dan Arab, billionaire, bekas-bekas menteri dan penganalisis ekonomi.
Setiap peserta tidak dibenarkan membawa handphone, buku nota, pen dan sebarang gajet ketika mesyuarat.
Ketika mesyuarat, 150 orang peserta akan dibahagikan kepada beberapa kumpulan, Setiap kumpulan antara 8-12 orang dari pelbagai negara berbeza. Setiap ahli kumpulan hanya diberi 5 minit berucap bagi setiap kali bengkel diadakan.
Peserta yang membocorkan rahsia mesyuarat kemungkinan negaranya akan menerima akibat tidak baik.
Keputusan mesyuarat tahun ini adalah untuk perlaksanaan pada tahun hadapan. Biasanya 6 bulan selepas mesyuarat Bilderberg, ekonomi sesuatu negara akan jatuh bankrap.


sumber https://www.facebook.com/Ibnuyaacob-Teori-Konspirasi

0 Responses to “Selepas Mesyuarat Bilderberg Ekonomi Sesuatu Negara Akan Bankrap”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam