Wednesday, November 28, 2012

Selepas seminggu gencatan senjata, setiap tentera Israel menerima ancaman menerusi SMS

Selepas seminggu perang tentera yahudi zionis laknatullah terhadap Gaza tamat, satu khabaran buruk mengejutkan tentera yahudi zionis laknatullah.

Satu ancaman menerusi SMS yang dihantar kepada setiap tentera Israel.

SMS itu berbunyi "Kami akan menukar Gaza menjadi kuburan buat kalian dan membakar Tel Aviv!"

SMS itu dihantar hampir ke semua kakitangan tentera Israel.

Tiak ada seorang pun tentera yahudi zionis laknatullah yang mengaku pernah memberi nombor telefon mereka. "Saya pernah bertemu dengan sejumlah lelaki dari Jihad Islam semasa latihan ketenteraan saya, tapi saya tidak pernah mendedahkan butiran peribadi saya kepada mereka," kata seorang tentera rejim yahudi laknatullah itu.

"Saya bahkan tidak mempunyai akaun Facebook atau apa pun yang boleh membantu mereka menghubungi saya. Ini sangat pelik, "katanya lagi.

Menurut Information Security IDF (kesatuan tentera Israel) sepanjang Operation Pillar of Defence, Jihad Islam lah yang mengirimkan ribuan mesej ancaman itu.

"Mungkin salah satu tentera dalam senarai unit cadangan kami telah mengupload data kami ke Google Docs," kata seorang tentera IDF

1 Responses to “Selepas seminggu gencatan senjata, setiap tentera Israel menerima ancaman menerusi SMS”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam