Sunday, September 15, 2013

Mengaku wakil syaitan di bumi, lelaki ini juga berkahwin dengan kambing

Apa yang dilakukan lelaki ini melampaui akal manusia. Hanya untuk mendapatkan ucapan 'selamat' dari orang lain, dia rela menghinakan dirinya sebagai manusia.
domba Mengaku Wakil Setan di Bumi, Pria Ini Nikahi Domba
Biasanya ucapan selamat diucapkan ketika hari kelahiran bayi, majlis perkahwinan, atau berjaya meraih kejayaan dalam menggapai sebuah cita-cita dan sebagainya.

Namun, berbeza dengan Antonio Farimino, seorang pengikut agama penyembah syaitan berasal dari Brazil ini. Dia menunggu ucapan selamat, hanya setelah dia berkahwin dengan seekor kambing.

Seperti yang dilaporkan media shabestan pada Jumaat (13/9), Farimino mengaku dirinya sebagai wakil syaitan di muka bumi ini. Dengan berkahwin dengan kambing, dia ingin membuktikan keteguhan keyakinannya sebagai seorang penyembah syaitan kepada orang awam dan menuntut ucapan 'selamat menikahi kambing.'

*Diterjemahkan dari sumber islampos.com

0 Responses to “Mengaku wakil syaitan di bumi, lelaki ini juga berkahwin dengan kambing”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam