Saturday, September 14, 2013

Wajah sebenar Iran dan agama Syiah terhadap Islam


Pembongkaran wajah sebenar Iran dan agama Syiah terhadap Islam. Keturunan Ibn Saba' al-Yahudi dan Mutaah ini membantu tentera Amerika laknatullah menjatuhkan Afghanistan dan Iraq.


Ini diperakui sendiri oleh mantan Presiden Iran, Muhammad Khatami dan mantan timbalan presiden Iran Muhammad Ali Abtahi.

7 Responses to “Wajah sebenar Iran dan agama Syiah terhadap Islam”

  • posting2 dlm blog ini menarik & teringin nak share posting dlm blog ni..tetapi tiada button share.
  • fatwa apa?memalukan islam didunia

    Former Mufti of Tunisia Sheikh Othman Battikh in April said that 13 Tunisian girls “were fooled” into traveling to Syria to offer their sexual services to rebels fighters.

    The mufti, who was subsequently dismissed from his post, described the so-called “sexual Jihad” as a form of “prostitution.”

    “For jihad in Syria, they are now pushing girls to go there. Thirteen young girls have been sent for sexual jihad. What is this? This is called prostitution. It is moral educational corruption,” Al Arabiya cites the mufti as saying.

    Some Sunni Muslim Salafists, however, consider sexual jihad as a legitimate form of holy war.
    http://rt.com/news/sexual-jihad-tunisia-syria-133/
  • September 23, 2013 at 1:47 PM
    alahhh...pemimpin sekarang sume tak boleh pakai! satu dunia dah korapsi! cakap tak serupa bikin! ahli sunnah tau nak kondem je! ignorance!
  • satu kaum sibuk mencari perpaduan dipihak yang lain begitu jumud mencemuh mazhab orang lain, ingatlah tak perlulah berhujah bagi mazhab orang lain, adakah mereka begitu bodoh dan menganggap mereka tidak ada ilmuwan sama sekali,,,orang parsi merupakan kaum yg bijak kita tidak perlu mengajar mereka mereka lebih dahulu bertamadun,mereka antara yg mengislamkan monggol dan membina balai cerap dimarageh berkat taqqiyah At Tusi- rujuk tusi couple dalam internet
  • October 2, 2013 at 11:37 AM
    Kalau orang kutuk bapa dan ibu kita pun kita marah walaupun si pengutuk itu ilmuan dan bertamadun kononnya. Inikan pula mazhab syiah yang mengutuk para sahabat Rasulullah dan isteri Rasulullah, menuduh para sahabat nabi menyelewengkan agama, dan pelbagai lagi kekejian ilmiah dan amaliah syiah sepanjang zaman. Cukuplah kebencian mereka kepada Abu Bakar, Umar dan Usman menjadi saksi atas penyelewengan Syiah belum lagi di kira pengkhianatan mereka terhadap Ahlul Bait.
  • October 2, 2013 at 11:49 AM
    Syiah mencari perpaduan? Kalau begitu mengapa Syiah awal bersikap biadab terhadap Hassan bin Ali bin Abi Talib ketika beliau bersetuju berdamai dengan Muawiah? Mengapa Syiah sepanjang pemerintahan Bani Umaiyah dan Bani Abbasiah tak habis-habis menberontak dengan senjata terhadap khalifah2 Islam? Sebab itu sejarah bersaksi bukan Syiah yang membebaskan Baitul Maqdis dan Konstantinople dari Nasrani kerana Syiah sebok memerangi kaum muslimin.
  • October 6, 2013 at 11:20 PM
    Syiah sememangnya agama sesat..bkn islam...dizaman nabi mmg xde agama syiah..so mne dtg nye agama syiah..lg terang dan nyata..



  • Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

    Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

    Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

    Back To Top
    Profile Picture
    ©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
    Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
    E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam