Monday, December 31, 2012

Menjelang malam ini kondom laris


Seks bebas berupaya hancurkan umat Islam

Dalam satu kenyataan, bekas Perdana Menteri Britain, Gled Stones pernah mendedahkan strategi yang mengejutkan. Dia berkata seks adalah salah satu usaha dari pihak Barat untuk menghancurkan umat Islam, khususnya golongan muda agar kecintaan mereka kepada Al-Quran menjadi luntur.

Kata-kata laknatullah Gleed Stones bekas PM Britain

"Sia-sia sahaja kita memerangi umat Islam dan tidak akan mampu menguasainya selama di dada pemuda-pemuda Islam ini ada Al-Quran. Tugas kita sekarang ialah mencabut Al-Quran di hati-hati mereka, baru kita akan menang dan menguasai mereka. Minuman keras dan muzik lebih menghancurkan ummat Muhammad daripada seribu meriam, oleh kerana itu, tanamkanlah dalam hati mereka rasa cinta terhadap bahan-bahan dan seks. "

0 Responses to “Menjelang malam ini kondom laris”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam