Sunday, December 16, 2012

Jet pejuang rejim Syria laknatullah serang kem pelarian Palestin

jet suriah
Rejim Syiah Assad mengebom kem pelarian Palestin
Jet pejuang Syria dilaporkan telah mengebom sebuah kem pelarian Palestin di Selatan Damsyik pada hari ini, Ahad (16/12). Serangan dilancarkan pertama kali sejak awal konflik di Syria yang sudah berlarutan selama 21 bulan, kata lembaga Hak Asasi Manusia Syria.

"Pesawat pejuang melancarkan serangan udara di kawasan berdekatan Pusat rawatan Al-Bassel di kem Yarmuk dan telah mencederakan beberapa orang," menurut laporan lembaga Hak Asasi Manusia tersebut. Menurut laporan awal yang dikutip oleh pemerhati, kemungkinan ada mangsa yang terbunuh akibat serangan tersebut.
Diterjemahkan dari sumber islampos

0 Responses to “Jet pejuang rejim Syria laknatullah serang kem pelarian Palestin”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam