Saturday, August 10, 2013

Nama yang sangat digeruni oleh syiah

Ia adalah nama yang paling digeruni oleh mereka ( Syiah ) nama yang paling mereka benci dan musuh no 1 mereka di dalam sejarah dan pendirian agama syiah !!

Ya Muslimiin !! Ini adalah Masjid Abu Bakar As-Siddiq di Qabun Damsyiq.

Ia adalah Masjid yang terakhir yang bertahan di dalam Qabun. Di bawah perlindungan FSA .

Pada hari raya yang kedua , Tentera Syiah Basyar meneruskan serangan sehingga memusnahkan menara dan mengakibatkan kerosakan teruk pada Masjid dan menjadikannya tidak dapat digunakan.
Semalam tentera Syiah Basyar mengumumkan dengan penuh kebanggaan kawasan Qabun ( kawasan bebas Menara ) !!

Subhanallah , seolah-olah ( Menara Masjid ) adalah musuh mereka !! Masjid-masjid rumah Allah s.w.t adalah musuh mereka !!

PS : Qabun dikenali dengan Bandar 400 menara ( kerana ia mempunyai 400 menara ) sekarang Syiah memanggilnya ( Kawasan bebas menara )

Sumber dari Syria Care: Pertubuhan Penyayang Islam Membantu Syria

1 Responses to “Nama yang sangat digeruni oleh syiah”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam