Membongkar Ritual Pembebasan Dajjal Dalam Pesta Sukan Olimpik 2012 di London

Ada banyak teori konspirasi ketika melihat Olimpik 2012, walau sekadar sisi lain yang berusaha mengisi saat perhatian kita kepada tenaga luar biasa yang di perlihatkan seluruh atlet yang menyertai. Hal yang dapat menghasilkan fikiran-fikiran yang bernuasa spritualisme, hingga menilai sesuatu secara permisif yang tak elegan.

Fikiran yang bersifat klise tersebut diejewantahkan kepada prinsip-prinsip konspirasi yang mengarah kepada pembukaan Sukan Olimpik London 2012 yang berlangsung Jumaat (27/7). Atau boleh dibilang pembukaan Sukan Olimpik London 2012 sarat sebagai ajang pamer lambang Zionisme, Iluminate, Satanisme terbesar di depan awam.
Hal pertama yang boleh pembaca situslakalaka saksikan adalah "maskot Olimpik" yang bernama Wenlock dan Mandeville. Nama maskot dengan simbol mata satu tersebut diambil dari kota "Much Wenlock 'di Shropshire, dan kata' Mandeville 'diambil dari nama' Stoke Mandevill ', yang merupakan sebuah desa di Buckinghamshire.

Uniknya jika nama kedua maskot itu dipenggal, bakal menghasilkan; 'Wenlock = we unlock' (kami membebaskan), dan 'Mandeville = man devil' (Iblis dari kalangan manusia) jadi bila kedua-dua nama maskot disatukan bakal menjadi 'Kami Membebaskan iblis Dari Kalangan Manusia (Dajjal) '.

Panitia Sukan Olimpik London 2012 menjelaskan, Wenlock memakai cincin Sukan Olimpik dalam bentuk gelang persahabatan, dan kepalanya terbentuk dalam bentuk podium pingat. Mandeville adalah kepala berbentuk seperti helm basikal balap. Masing-masing maskot mempunyai satu mata di tengah-tengah wajahnya, yang didakwa sebagai sebuah lensa kamera yang akan menangkap pengalaman mereka dalam perjalanan ke 2012.

Adakah anda perhatikan bentuk Olympic Stadium, tempat berlangsungnya upacara perasmian tersebut. Di atas podium stadium tersebut ada lampu berbentuk piramid. Menariknya, kedudukan lampu adalah di segi tiga kecil di puncak piramid tersebut. Lambang ini sudah ada di wang satu dollar AS yang sejak lama dipercayai sebagai piramid terpenggal atau unfinish pyramid dimana di atas piramid tak sempurna itu terdapat 'Eye of Horus' atau mata satu dewa RA yang selalu memperhatikan.


Tak hanya itu tarian yang melibatkan ribuan penari yang mendapat pujian dari seluruh dunia selintas mirip dengan tarian dewa RA atau dewa matahari, tuhannya bangsa mesir kuno. Selain itu ada juga bukit buatan 'Mageddon' atau boleh disebut sebagai bukit armagedon (perang akhir zaman).

Dan ini yang menarik, kewujudan Pohon Ek yang sekilas mirip pohon Ghorqod, pohon yang dikenali sebagai 'Pohon Yahudi', di tengah-tengah lapangan stadium. Pohon yang mempunyai nama latin Nitraria Retusa itu dipercayai bangsa Yahudi bakal menyelamatkan mereka dari kejaran kaum muslim di perang akhir zaman. Pasalnya, dalam satu riwayat diterangkan, ketika perang akhir zaman (armagedon), umat Yahudi tidak mempunyai tempat bersembunyi, kecuali di balik Pohon Ghorqod.
Bukit Armagedon dan Pohon Ghorqod disempurnakan ketika Api Kaldron dinyalakan di tengah-tengah stadium, kali pertama sepanjang perhelatan Sukan Olimpik, Api Kaldron dinyalakan di tengah lapangan stadium, bukan di pinggir lapangan stadium. Lambang piramid kembali muncul pada obor Sukan Olimpik yang memang berbentuk segi tiga. Anehnya, penyalaan obor bermula 55 hari di Stonehenge iaitu tempat ritual kaum pagan.

Comments