Tuesday, January 29, 2013

Download percuma Digital Al-Quran bacaan + audioDigital Furqan v1.0, mengandungi 30 Juzuk dengan terjemahan dalam bahasa Melayu dan Inggeris.Memudahkan pencarian bacaan, samada melalui surah atau juzs. Menggunakan teknologi MP3 untuk bunyi yang jelas dan tepat mahraj. Mempunyai fungsi "autorun" dan bacaan dari Qari yang terkenal, Sheikh Mahmud Khalil Al Khusairi.

Penunjuk tepat teknologi telah diterjemahkan ke dalam dua bahasa pilihan, bahasa Melayu dan Inggeris.Setiap ayat yang dibaca akan disertakan dengan terjemahan dalam Bahasa Melayu / Bahasa Inggeris (atas pilihan anda). Kemudahan untuk mencari bukti yang berkaitan dengan topik pilihan. Indeks jenis tetingkap membolehkan anda untuk mencari tanda-tanda yang berkaitan dengan item yang anda mahu belajar. Sebagai contoh, apabila anda klik pada "air" dalam indeks carian ruang, segala bukti mengenai air, ia akan menyenaraikan sekali selesai dengan terjemahan itu. Anda boleh bookmark ayat-ayat seperti yang anda baca belakang ia untuk bacaan lanjutan pada masa akan datang. Juga membuat ia mudah untuk mengumpul koleksi ayat-ayat pilihan Microsoft, OS 95/98/XP/2000/vista/7 

1. Harga Free
2. Terjemahan Dlm Bahasa Melayu & English
3. 30 Juzuk @ 114 Surah Ayat Al-Quran 
4. Bacaan Dlm Bentuk Audio MP3

Type: Application
Size: 632MB
Platform: Windows Application 95/98/XP/2000/vista/7 
FileName: Digital AlQuran™


1 Responses to “Download percuma Digital Al-Quran bacaan + audio”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam