Saturday, January 26, 2013

Penjara-penjara di Israel penuh dengan Awang Hitam


"Israel" a.k.a yahudi zionis bertindak mengurangkan populasi penduduk kulit hitam. Menurut laporan media tempatan, kerajaan "Israel" telah menentukan ubat kawalan kelahiran berbahaya bagi perempuan untuk mengurangkan penduduk kulit hitam di Israel.

Pusat kesihatan di "Israel" memerlukan penggunaan kontrasepsi Depo Provera, sebagai kaedah jangka panjang untuk kawalan kelahiran bertujuan mengurangkan jumlah bayi kulit hitam.

Menurut sebuah laporan baru-baru ini, kira-kira 57 peratus pengguna Depo Provera di "Israel" adalah perempuan kulit hitam, sementara penduduk kulit hitam membentuk kurang dari dua peratus dari jumlah keseluruhan penduduk Israel.

Orang-orang kulit hitam sering kali menghadapi diskriminasi di Israel.

Randy Short dari Pusat Hak Asasi Manusia dan Keamanan Dignity di AS, memberitahu kepada Press TV, penjara-penjara di "Israel" penuh dengan orang-orang Afrika dan mereka mempunyai kem penjara tersendiri di Semenanjung Sinai.

Short memberi contoh Avigdor Lieberman sebagai Mantan Menteri Luar Negeri Israel. Dia adalah anggota yang sangat rasis di parlimen Israel yang begitu membenci orang kulit hitam.

0 Responses to “Penjara-penjara di Israel penuh dengan Awang Hitam”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam