Tuesday, January 22, 2013

Allahu Akbar!! Sniper Bashar Al-Asad menyerahkan diri - VIDEO


Allahu Akbar!! Allahu Akbar!! Allahu Akbar, video yang dimuat naik dalam akaun yang bernama Muhammad Ar-Rifa'i ini menunjukkan seorang yang berada di atas bumbung bangunan sedang mengangkat tangan memberikan tanda isyarat bahawa dia mahu menyerah diri.

Tahukah anda bahawa orang yang yang menyerah diri dalam video tersebut yang berdurasi 16 saat itu adalah tentera bayaran Bashar Al-Asad (shabiha) iaitu sniper yang menyerah kepada tentera FSA (pembangkang). Video tersebut dimuat naik pada hari selasa, 14 Januari 2013.

1 Responses to “Allahu Akbar!! Sniper Bashar Al-Asad menyerahkan diri - VIDEO”

 • Salam
  Tuan, terima kasih memberi laluan PAUTAN pada web blog tuan. Semoga TUHAN memberi RAHMAT ke atas tuan. Terima kasih. • Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
  p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

  Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

  Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

  Back To Top
  Profile Picture
  ©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
  Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
  E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam