Saturday, June 22, 2013

Artis jual rumah untuk mujahidin Syria

Penyanyi berasal dari Lebanon Fadel Shaker menjual rumahnya bagi membiayai perjuagan Mujahiddin di Syria dan Revolusi Syria, beliau berkata "Saya tidur di atas tanah untuk para Mujahideen di Syria,"

Shaker mengumumkan bahawa beliau akan terus menyanyi sehingga revolusi Syria menang. "Saya bekerja pada usia yang muda sebagai juruelektrik dan penjual di kedai, tetapi saya kini seorang penyanyi terkenal dan saya tidak boleh berasa gembira, saya mengambil keputusan untuk berhenti menyanyi pada hari kematian Bashar Al-Assad. Tetapi sebelum itu saya akan menyanyi dan menyokong revolusi Syria dan revolusioner. " kata Fadel Shaker.

0 Responses to “Artis jual rumah untuk mujahidin Syria”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam