Sunday, June 23, 2013

Jahil: Syarikat AS hasilkan peluru babi untuk hantar muslim ke neraka

peluru babi
Sebuah syarikat persenjataan AS telah menghasilkan peluru berlapis lemak babi untuk digunakan terhadap Muslim.

"Dengan Jihawg Peluru, anda tidak hanya membunuh pengganas Islam, tapi anda juga akan menghantarnya ke neraka," kata pemilik South Fork Industries dalam siaran akhbar yang dipetik oleh The Washington Post.

"Itu perkara penting, kerana ia akan memberikan suatu ketakutan kepada bakal syahid Islam untuk mereka fikirkan sebelum mereka memutuskan untuk melancarkan serangan. Tambahnya.

Syarikat senjata yang berpusat di Dalton Gardens, Idaho jurucakap syarikat berkata, "yang disebut Peluru Jihawg, adalah" Penghalang pertahanan diri (defensif) dari orang-orang yang ekstrimis yang bertindak atas nama Islam. "

Menurut syarikat itu, peluru yang bersalut lemak daging babi, menjadikan peluru itu "haram", atau bahan-bahan yang haram yang dapat menembusi dan masuk ke dalam tubuh Muslim.

Dikatakan bahawa peluru akan membuatkan seorang muslim yang ditembak walaupun dengan satu peluru itu akan menghalang dari masuk syurga.

Syarikat mengatakan peluru babi ini akan membuat "para pengganas" akan berwaspada dan berdamai melalui 'Babi'.

Website syarikat itu juga membawa sejumlah slogan yang dianggap anti-Muslim, dengan menampilkan slogan-slogan seperti "Masukkan daging Babi di Muhammad"

Konsep syarikat tersebut tidak mempunyai pemahaman yang tepat dari ajaran al-Qur'an berkaitan daging babi.

"Tidak ada sekatan dalam Islam hanya kenalan langsung dengan daging babi, seperti yang dijelaskan dalam Al-Qur'an," kata Shannon Dunn, pembantu profesor kajian agama di Universiti Gonzaga, The Washington Post.

Dunn berkata ayat-ayat Al-Quran hanya melarang mengguna daging babi dan bangkai.

"Setahu saya, umat Islam, tidak akan dilarang memasuki syurga hanya kerana tersentuh daging babi," katanya.

"Bahkan ada beberapa penafsir yang menunjukkan bahawa umat Islam dibenarkan memakan daging babi jika dalam keadaan darurat, daripada bahaya kelaparan atau kejahilan, daging babi boleh menjadi dibenarkan jika dihadapkan dengan alternatif keterpaksaan seperti itu." Tambahnya.

Diterjemahkan oleh detik islam dari sumber eramuslim.com

4 Responses to “Jahil: Syarikat AS hasilkan peluru babi untuk hantar muslim ke neraka”

 • June 23, 2013 at 6:12 PM
  :'(..ya Allah, kjamnya org2 kafir ni..selamatkn para mujahidin ya Allah.
 • June 24, 2013 at 1:22 PM
  Sedangkan syuhadah tiada junub dimandikan malaikat kerana jihad fisabilillahnya... inikan pula sekadar ditembusi peluru diselaputi najis... apa sangatlah... tapi kebodohan tahap gaban si kafir ini macam relevan sahaja dengan satu puak syaitan yang dikenali di Malaysia.
 • June 28, 2013 at 9:10 PM
  amiin,;)(
 • June 30, 2013 at 7:29 PM
  Like.
 • Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

  Back To Top
  Profile Picture
  ©1433 Hakcipta Tak Terpelihara 2010
  Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
  E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam