Friday, January 6, 2012

Subhanallah, Kristal gergasi yang ditemui dalam gua di Naica adalah lebih lembut daripada kuku manusia

Naica Giant Crystal Cave
Sekali pandang, Gua kristal gergasi ini kelihatan seperti kubu Superman di Kutub Utara. Tempat yang menakjubkan initerletak di Naica Mexico dengan suhu di Gua Naica 113 ° F dan 100% kelembapan. Naica juga adalah salah satu lombong plumbum yang paling produktif di dunia, dan pembekal besar perak di dunia. Kristal di Naica adalah terbesar yang ditemui berusia 500,000 tahun.
Naica Giant Crystal Cave
Naica Giant Crystal Cave
Naica Giant Crystal Cave0 Responses to “Subhanallah, Kristal gergasi yang ditemui dalam gua di Naica adalah lebih lembut daripada kuku manusia”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam