Wednesday, January 4, 2012

"THANK YOU SATAN" muncul dimainkan secara terbalik dari "YES WE CAN"

obama-devil-hand.jpg (288×216)
Yes We Can adalah slogan kempen Obama yang sangat terkenal dan menaikkan semangat rakyat Amerika untuk bangkit dari krisis ekonomi yang melanda. Tetapi di sebalik teriakan slogan tersebut, terdapat mesej tersembunyi berupa kalimat "Thank You Satan" atau "Terima Kasih Setan," mesej tersebut muncul ketika video ucapan Obama dimainkan terbalik (reverse).

Percaya atau tidak, video kempen Obama telah diuji oleh software Reverse Speech Technology. Beberapa orang yang meyakini fakta konspirasi telah membuktikannya, seperti David Icke, dan Alex Jones.
Videonya boleh didapati di:
Jika anda masih kurang yakin, sila cuba dengan arahan berikut:
1. Siapkan microphone dan perakam suara anda di os Windows yang telah sedia
2. Tekan 'record' lalu ucapkan melalui Microphone berkali-kali, tidak usah terlalu cepat: YES we CAN, YES we CAN, Yes We CAn, hentikan rakaman dengan menekan kekunci Record.
3. Ubah pilihan Effect menjadi REVERSE, dan play,
4. Dan anda akan mendengar rakaman suara tersebut yang dimainkan terbalik mengucapkan:
"THANK YOU SATAN"


0 Responses to “"THANK YOU SATAN" muncul dimainkan secara terbalik dari "YES WE CAN"”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam