Sunday, February 12, 2012

Subhanallah, peluk Islam selepas 22 minit didakwah (video)

Amazing! Subhanallah. Cara dakwah yang disampaikan oleh Dr. Fazal Rahman di U.K, menemubual orang awam di jalanan, dan menyampaikan informasi tentang Islam. Penyampaian dia amat jelas, mudah difahami dan tidak mustahil ramai telah berjaya didakwah beliau. Dalam video ini misalnya Dr. Fazal Rahman berdakwah dengan seorang warga London bernama Paul yang pada mulanya mempercayai Kristian. Dan percaya atau tidak, di akhir video ini Paul dengan rela hati memeluk agama Islam. Tak percaya? Tonton kedua-dua bahagian video ini. Korang pasti kagum dengan cara Dr. Fazal berdakwa.

- sumber dari from-the-news.blogspot.com0 Responses to “Subhanallah, peluk Islam selepas 22 minit didakwah (video)”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam