Thursday, September 13, 2012

Pelakon filem menghina Nabi Muhammad mengaku ditipu

Aktris Film Anti-Islam Mengaku Ditipu
Filem anti-Muslim yang dihasilkan secara biadab sehingga mencetuskan protes keganasan di Mesir dan Libya. Seorang pelakon dalam filem terbitan California menyatakan beliau ditipu dan tidak menyedari bahawa filem itu bakal mengisahkan Nabi Muhammad.

Pelakon, Cindy Lee Garcia, dari Bakersfield, California, yang muncul seketika dalam klip filem tersebut mengaku menjawab panggilan casting tahun lalu untuk tampil di sebuah filem berjudul Dessert Warrior.

"Itu terlihat tidak nyata bagi saya. Sepertinya tidak satu pun yang menunjukkan kami pernah difilemkan di sana. Semua di sana kelihatan ganjil," terang Garcia dalam wawancara dengan telefon seperti dilaporkan Stratis Times, Khamis (13/9).

Klip-klip filem tersebut ditayangkan di YouTube dengan beberapa judul berbeza termasuk 'Innoncence of Muslim ". Filem itu menggambarkan Nabi Muhammad sebagai  perilaku kejam dan agresif.
Rujukan dari republika.co.id

0 Responses to “Pelakon filem menghina Nabi Muhammad mengaku ditipu”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
p/s: Jika ada diantara blogger yang ingin bertukar pautan link dengan detikislam.blogspot.com, boleh lah pm di facebook admin.

Juga kepada blogger-blogger yang telah membuat pautan link detikislam di blog masing-masing tetapi admin masih tidak meletakkan pautan link blog saudara saudari, minta pm juga di facebook admin. Sekian, Terima Kasih

Blog's stats Jumaat 30.12.2011 bersamaan 4 Safar 1433

Back To Top
Profile Picture
©1433 Hakcipta Tak Terpelihara
Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Anda digalakkan untuk memaparkan sumber asal bahan tersebut.
E-mel :@gmail.comatau Facebook :www.facebook.com/blogdetikislam